‘Feyenoord-leider ergert zich groen en geel aan medespelers’

Hij zal het niet hardop zeggen maar volgens het Algemeen Dagblad ergert Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis zich flink aan het niveau van een aantal medespelers. Belangrijk is echter wel dat hijzelf het goede voorbeeld blijft geven.

Het bovengenoemde medium schrijft op zaterdagochtend: “Dat de rechterspits van Feyenoord zich weleens ergert aan de soms matige kwaliteit om hem heen, is niet onlogisch. Dat hij na terugkeer van wedstrijden met Oranje meldt dat het niveau op de trainingen in Zeist hem zo beviel in vergelijking met Feyenoord, daar is best iets voor te zeggen.”

De krant vervolgt: “Maar wie aanvoerder en bestbetaalde speler in De Kuip is, is bepaalde dingen aan zijn stand verplicht. Juist hij mag als het even niet loopt niet het hoofd laten hangen, juist hij moet verwijtende blikken zoveel mogelijk achterwege laten als kwalitatief mindere spelers hem niet op de juiste manier aanspelen. Zoals Dirk Kuyt zich al die jaren presenteerde als teamspeler, dat is helemaal niet de aard van het beestje bij Berghuis. Maar dit Feyenoord zou best een vleugje Kuyt in Berghuis kunnen gebruiken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!