‘Feyenoord en Arne Slot zijn al akkoord over contract’

Feyenoord en AZ-trainer Arne Slot zouden al een akkoord hebben bereikt dat hij volgend seizoen het stokje overneemt van Dick Advocaat. Dat zei clubwatcher Martijn Krabbendam gisteren in het programma Veronica Inside.

De journalist van weekblad Voetbal International reageert: “Ja, dat is serieus. Je moet natuurlijk meerdere bronnen hebben, maar ik heb iemand gesproken en die zegt dat het al rond is. Hier kan ik het wel zeggen, maar als ik een heel stuk maak moet ik vier bronnen hebben.”

Slot en Feyenoord wilden vrijdag nog niet reageren op de kwestie. De oefenmeester van AZ wil onrust voorkomen in ‘een hele belangrijke periode voor AZ’, waar Feyenoord eerst alles wil afronden alvorens er duidelijkheid komt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!