FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Geschrokken Jan Boskamp: ‘Ik dacht dat ik zou gaan uitchecken’

Jan Boskamp zat gisteren na weken afwezigheid weer aan tafel bij de heren van Veronica Inside. De 72-jarige analist had namelijk een zware griep en even werd er gedacht aan corona.

Boskamp keerde donderdagavond in de Europa League-uitzending van RTL 7 terug op de buis. “Het gaat prima. Alleen het traplopen gaat nog een beetje moeilijk, maar dat was altijd al zo”, lachte hij. Toch zat de schrik er goed in. “Ja, ik had echt schrik. Ik dacht dat ik naar de andere kant ging. Gelukkig was het niet wat de dokter en ik dachten: geen corona, maar een stevige griep.”

Boskamp schuift vrijdagavond ook weer aan bij Veronica Inside. Onder meer Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen maakten zich twee weken geleden openlijk zorgen over de gezondheid van Boskamp. Omdat de in België woonachtige oud-voetballer hoge koorts had, werd gedacht aan een coronabesmetting.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *