Gesprekken met Feyenoord worden Arne Slot fataal

Arne Slot is per direct ontslagen bij AZ omdat hij gesprekken voerde met Feyenoord. Technisch directeur Max Huiberts komt nu met een verklaring.

“We hebben naar aanleiding van de eerdere berichtgeving gesproken met Arne. Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ. We willen Arne bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar, de successen die we met elkaar hebben behaald en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan.”

AZ maakt ook gelijk bekend wie de vervanger wordt van Slot: “De club heeft ervoor gekozen om het seizoen met Pascal Jansen als hoofdtrainer af te maken. Robert Franssen schuift vanuit de jeugdopleiding door als assistent.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!