FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft Arne Slot grote beloftes gedaan’

Feyenoord heeft Arne Slot grote beloftes gedaan. Dat kan niet anders volgens analist Kenneth Perez van Fox Sports. Hij zou op die manier warm zijn gemaakt voor een overstap.

In De Eretribune vertelde de FOX Sports-analist: “Ik neem aan dat hem een ander plaatje is voorgespiegeld. Het moet bijna wel dat er buitenlandse investeerders komen, of wat dan ook. Je gaat anders niet als jonge coach, die misschien ook naar het buitenland kan, met je volle verstand bij Feyenoord tekenen. Ook met het verwachtingspatroon dat er altijd is.”

Hugo Borst begrijpt Slot niet. “Dan kan het nog zo’n grote club zijn, maar als je geen geld hebt, en er komt geen goede jeugd aan…” Maar ook de beslissing van AZ om hem meteen te ontslaan zorgt voor verbazing. “Ze hangen ineens Ajax uit, ze willen de topclub uithangen. Want dat is het beleid van AZ: ‘We laten niet meer over ons heen lopen.'”

Jan Joost van Gangelen acht zijn komst volgend seizoen ‘honderd procent zeker’. Hij baseert dat deels op contact met zaakwaarnemer Mino Raiola.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *