FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Royston Drenthe in gesprek met Poolse zesdedivisionist’

Royston Drenthe staat voor een bizarre transfer. Hij is namelijk in gesprek met de Poolse zesdedivisionist Victoria Cisek.

“We zijn in gesprek met de 33-jarige Nederlander Royston Drenthe over een mogelijke transfer naar Victoria Cisek. De voormalig speler van Real Madrid is nu in Nederland. We zullen snel meer informatie geven over het verloop van de gesprekken, we hopen dat dit positief is.” Victoria Cisek strijdt momenteel tegen degradatie uit de zesde divisie.

In de reacties op die tweet krijgt de club het verwijt dat het om een publiciteitsstunt zou gaan, waarop de Polen reageren: “Beide partijen kunnen elkaar de helpende hand toesteken.”

Drenthe maakte furore bij Feyenoord en Jong Oranje en verdiende een megatransfer naar Real Madrid. Daar ging het echter helemaal mis, waarna hij nog voor Hércules, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor en Baniyas uitkwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *