‘Feyenoord vindt in Georgios Giakoumakis nieuwe spits’

Feyenoord is naar verluidt geinteresseerd in de Griekse topschutter Georgios Giakoumakis. Dit weet het medium Sportime te melden.

Technisch directeur Frank Arnesen zal echter wel op de proppen moeten komen met een transfersom voor zijn doelwit, want Giakoumakis ligt nog in De Koel vast tot 2022, met een optie voor nóg een seizoen. Zijn transferwaarde wordt geschat op ‘slechts’ 600.000 euro, wat hem betaalbaar maakt voor Feyenoord.

In de wedstrijd tussen de Rotterdammers en FC Utrecht van een weekje geleden maakte Jörgensen veel misbaar toen hij gewisseld werd. Oefenmeester Dick Advocaat reageerde daarop: “Ik ben er ook wel eens uitgehaald toen ik voetballer was en dan was ik ook niet altijd blij. Dat hij boos is, begrijp ik. Hij zegt: ik ben spits, ik wil scoren. Ik zei: dan had je dat maar moeten laten zien.”

Giakoumakis staat dit seizoen al op tien competitiedoelpunten voor VVV. Jörgensen heeft slechts één goaltje gemaakt voor Feyenoord.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!