‘Feyenoord trots op ‘megaslag’ rondom Arne Slot’

Arne Slot wordt volgend seizoen zo goed als zeker de nieuwe trainer van de Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Het medium ziet bij ingewijden een ‘tevreden glimlach’ als het gaat over Slot: Feyenoord denkt een megaslag te hebben geslagen. Officieel is de komst van Slot nog niet, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De laatste weken zaten de partijen meerdere keren met elkaar om tafel. Toen de onderhandelingen afgelopen week uitlekten, besloot AZ hem op staande voet te ontslaan.

De aanstaande overstap van Slot naar Feyenoord zorgde in de voetbalwereld voor verbazing. Frank Arnesen, technisch directeur in De Kuip, heeft de 42-jarige trainer in elk geval géén gouden bergen beloofd, aldus het AD. ‘Om een van de vele vragen maar meteen weg te nemen: Arne Slot heeft in de gesprekken die hij reeds heeft gevoerd met Feyenoord op geen enkele wijze een toezegging gekregen dat er straks in de Kuip opeens miljoenen klaarliggen om te investeren in de selectie. Feyenoord zoekt wel naar investeerders, maar ze staan nog niet met grote zakken vol euro’s op de stoep’, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *