FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord belooft Arne Slot geen miljoenen’

De kans is erg groot dat Arne Slot volgend seizoen aan het roer staat bij Feyenoord. Maar dat betekend niet dat hij vele miljoenen tot zijn beschikking zal gaan hebben om de selectie te versterken.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans over de situatie rondom Slot. ‘Arne Slot heeft in de gesprekken die hij reeds heeft gevoerd met Feyenoord op geen enkele wijze een toezegging gekregen dat er straks in de Kuip opeens miljoenen klaarliggen om te investeren in de selectie’, weet de ochtendkrant. Wel is de club sindskort concreet op zoek naar investeerders, die aandelen willen overnemen.

Feyenoord ziet in Slot de opvolger van Advocaat, die het elftal onder handen moet nemen, waarbij de kwaliteit van de selectie vermoedelijk gelijk is aan die van dit seizoen. ‘De vraag of er straks wonderen van Slot worden gevraagd, kon in de Kuip aan niemand worden gesteld’, schrijft het AD. Volgens het medium is de machteloze wedstrijd tegen Heracles Almelo voor de voorstanders reden om blij te zijn met Slot, die bekend staat zijn elftallen nauwgezet en aanvallend te laten voetballen.

‘Slot zal het verschil met Advocaat alleen kunnen maken in de manier van voetballen, waarschijnlijk niet in puntenaantallen. De talenten van AZ mogen dan hoger staan aangeschreven dan die van Feyenoord, Jong Oranje mag dan leunen op AZ en niet op Feyenoord en de laatste debutanten in het grote Nederlands elftal komen vooral uit Alkmaar en niet uit Rotterdam: tóch kiest Slot voor Feyenoord, onmiskenbaar een veel grotere club in het land’, aldus de ochtendkrant in de analyse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *