FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jetro Willems staat open voor Ajax, Feyenoord of PSV’

De kans is groot dat Ajax deze zomer afscheid moet gaan nemen van Nicolas Tagliafico en als opvolger hebben de Amsterdammers ook Jetro Willems op hun lijstje staan. Zelf sluit de vleugelspeler een terugkeer naar de Nederlandse eredivisie niet uit.

De voormalig PSV-lieveling laat in Andy niet te Vermeijde weten dat een comeback in Nederland bespreekbaar is. Voor Willems lijkt Ajax niet de meest logische optie. “Ik zou hier (in Rotterdam, red.) niet meer kunnen wonen en ook niet meer bij mijn ouders thuis kunnen komen, maar het is wel een mooie club. Ajax, Feyenoord en PSV zijn gewoon de mooiste clubs in Nederland.”

Willems heeft een aflopend contract bij Eintracht Frankfurt. De Duitse club verhuurde hem vorig seizoen aan Newcastle United, waar hij een zware knieblessure opliep. Na dit seizoen loopt zijn contract af en dus gaat de vleugelverdediger zijn opties bestuderen. Ajax, Feyenoord en PSV mogen hem dus bellen…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *