‘Feyenoord wil AZ na Slot ook van topspelers beroven’

Feyenoord heeft grote plannen voor de toekomst. Waar ze eerst een grote slag sloegen met het aantrekken van Arne Slot willen de Rotterdammers nu ook de topspelers van de Alkmaarders gaan overnemen.

Volgens Wilfred Genee komt Feyenoord in handen van Amerikaanse investeerders. Op basis van een ‘heel serieuze’ bron vertelt de presentator van Veronica Inside: “Die Amerikaanse investeerders hebben gezegd tegen Feyenoord: ‘Je moet de meest talentvolle trainer van Nederland halen’. Dat is een van de voorwaarden voor de deal die ze willen gaan maken voor 200 miljoen euro, die ze eventueel gaan doen.”

Genee weet dat er ‘een soort deal’ is gesloten met zaakwaarnemer Mino Raiola, die Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal naar De Kuip zou willen loodsen. “Ze zijn echt wel wat aan het doen. Er zit echt wel wat meer achter zit dan alleen het salaris dat ze Slot hebben geboden.”

Slot zou bij Feyenoord 750.000 euro gaan verdienen. Ten opzichte van zijn salaris bij AZ, waar hij is ontslagen, is dat drie keer zoveel.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!