Feyenoord geeft geblesseerd talent contract tot medio 2024

Feyenoord heeft het aflopende contract van het verdedigende talent Denzel Hall opengebroken en verlengd tot medio 2024. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis.

Hall staat bij Feyenoord bekend als groot talent en de club beloont hem voor zijn ontwikkeling. “Denzel is een van de talenten die me aan het begin van mijn tijd bij Feyenoord al opviel. Ik ben hartstikke blij dat we tot deze verlenging zijn gekomen. Hij is een zeer solide verdediger, sterk en robuust maar tegelijkertijd ook snel en met een goede kop erop”, zegt technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite van Feyenoord.

Hall is momenteel herstellende van een zware knieblessure. Mogelijk zit zijn seizoen er zelfs al op. Dat was voor Feyenoord geen reden om zijn contract niet te verlengen. “Hij kreeg dit jaar te maken met wat fysieke tegenslag, maar hij knokt keihard om weer terug te komen op zijn hoge niveau. Ik kan niet wachten om hem daar te zien”, aldus Arnesen.

Zelf reageert Hall ook op het contractnieuws. “Ik moet nu laten zien aan de club dat ik het waard ben om in Feyenoord 1 te spelen. Ik heb er al een paar keer dichtbij gezeten, dus ik weet dat het haalbaar is. Aan mij om elke dag weer mijn beste beentje voor te zetten. Om beter en sterker te worden dan ik nu ben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!