Feyenoord kan weer beschikken over Luis Sinisterra

Na een zware blessure is de Colombiaanse vleugelspeler Luis Sinisterra weer inzetbaar voor Feyenoord. Waarschijnlijk kan hij in het EL-duel tegen Wolfsberger al minuten gaan maken.

Het Algemeen Dagblad onthult in ieder geval op woensdag: “De medische staf van Feyenoord heeft Luis Sinisterra vrijgegeven voor de wedstrijd in de Europa League tegen Wolfsberger AC. De Colombiaan reist mee naar Oostenrijk en zit morgenavond in Klagenfurt op de bank. Sinisterra liep op 16 februari een kruisbandblessure op in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Bijna tien maanden later is hij fit genoeg om weer minuten te maken.”

De krant voegt daar nog aan toe: “Feyenoord moet in Oostenrijk winnen om de knock-outfase van het Europa League-toernooi te bereiken. Ook Bryan Linssen, die vorige week tegen Dinamo Zagreb een spierblessure opliep, zou weer fit genoeg zijn om in actie te kunnen komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *