FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Financiële injectie van 130 miljoen lonkt voor Feyenoord’

Twee partijen zouden verregaande interesse hebben om te gaan investeren in Feyenoord. Met dit nieuws pakt Voetbal International vandaag uit. De Stadionclub zal op korte termijn een keuze gaan maken.

Beide groepen, die de aandelen van de Vrienden van Feyenoord kunnen overnemen, staan naar verluidt garant voor een bedrag van liefst 130 miljoen euro. Met dat bedrag moet het gat met clubs als Ajax, PSV en AZ gedicht worden.

De Rotterdammers zouden met name het voorbeeld van AZ willen volgen. De komst van trainer Arne Slot is dan ook een cruciale eerste stap. Er wordt op dit moment een meerjarig contract voor de oefenmeester uit Bergentheim opgesteld en dat zal hij spoedig gaan tekenen, zo schrijft VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *