FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Orkun Kokcu kan niet wachten tot het vanavond negen uur is

Feyenoord speelt vanavond in een rechstreeks duel tegen Wolfsberger AC voor overwintering in de Europa League. En middenvelder Orkun Kokcu staat te popelen voor deze wedstrijd.

“Ik kan niet wachten tot het morgen negen uur is”, vertelde Kökcü op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. “We hebben echt zin in deze wedstrijd. Het is alles of niets en we gaan vol voor de overwinning.” Dat de laatste keer dat Feyenoord Europees overwinterde alweer zes jaar geleden is, maakt de ploeg volgens Kökcü alleen maar hongeriger. “Natuurlijk is iedereen gretig voor morgen. We hebben zo lang niet overwinterd. Het is een doel voor ons, dus iedereen is zeker gefocust en gaat morgen honderd procent geven. Daar hoef je niet bang voor te zijn.”

Wolfsberger AC leek op voorhand de zwakste broeder in groep K, maar wist in De Kuip met liefst 1-4 te winnen. “Ik denk niet dat we ze toen hebben onderschat”, aldus Kökcü. “We waren ook ongelukkig met die drie strafschoppen. We richten ons nu op morgen, dan telt alleen de winst. Daar zijn we op gebrand.” Kökcü weet dat het gevaar van de Oostenrijkers in de omschakeling zit. “Ze loeren veel op de counter. Daar kwamen die drie penalty’s ook uit. Dat is iets waar we op moeten letten morgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *