Luis Sinisterra en Leroy Fer inzetbaar tegen Wolfsberger

Feyenoord speelt vanavond het belangrijke duel tegen Wolfsberger. En voor het eerst sinds lange tijd zitten Luis Sinisterra en Leroy Fer weer bij de selectie. Ze kunnen dus minuten gaan maken.

Op de inzetbaarheid van Sinisterra en Fer wilde Advocaat op de persconferentie van woensdagavond niet te veel ingaan. “Dat is nu helemaal niet belangrijk. Het belangrijkste is dat degenen die beginnen het goed doen. Met de jongens die stand-by staan, moeten we bekijken wat nodig is. Dan zien we wel hoe lang ze kunnen spelen.”

Toch is Advocaat blij dat hij de twee terug heeft. “Het zijn jongens die goed vallen in de groep. Van beiden weet ik dat ze in kunnen vallen, de een wat langer dan de ander misschien. Dat moeten we ook bekijken. We gaan niet voor één wedstrijd allerlei risico’s nemen, waardoor ze er straks misschien lang uit zijn. Dat heeft helemaal geen zin.”

Luis Sinisterra liep in februari van dit jaar een zware kruisbandblessure op, die hem maanden aan de kant hield. Al enige tijd trainde hij weer mee bij Feyenoord, maar het wachten was op groen licht van de medische staf. Fer liep in de wedstrijd tegen Sparta twee maanden geleden een hamstringblessure op. Sven van Beek, Robert Bozeník, Christian Conteh, Justin Bijlow en Ridgeciano Haps ontbreken nog altijd bij de Rotterdammers.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!