Dick Advocaat: ‘Versterking is noodzakelijk voor Feyenoord’

Dick Advocaat vindt dat Feyenoord zich in de winter moet gaan versterken. De kleine generaal acht het namelijk noodzakelijk.

“Bij Feyenoord wordt het ook gevoed door Advocaat zelf. ‘Wij zijn geen topclub, we kunnen niks kopen’, roept Advocaat dan. Je proeft ook dat er spanning is tussen Arnesen en Advocaat”, opent Jan van Halst in Paniekvoetbal. “Hij had al veel langer willen investeren in de spelersgroep. Je ziet dat het voetbal slechter wordt en dat gaat hij nu ook uiten. Dus ik ben benieuwd of Advocaat het seizoen wil afmaken.”

Jack van Gelder denkt dat Advocaat doorgaat, maar ook hij ziet de roep om winterse versterking. “Advocaat is nu wel een beetje aan het provoceren hè. Dick stapt zelf niet zo snel op. Al is het alleen al vanwege de financiële gevolgen. Hij heeft het goed gedaan daar dus, je gaat niet zomaar opstappen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *