FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat heeft aanvaring met verslaggever: ‘Wat wil je nou eigenlijk?’

Feyenoord wist vanmiddag met 0-3 te winnen van VVV Venlo. Toen Dick Advocaat na de wedstrijd door een verslaggever werd geconfronteerd met het povere spel schoot dit bij de oefenmeester in het verkeerde keelgat.

“Ik weet niet hoe jullie de wedstrijd kijken, hoor, maar als je uit met 3-0 wint, heb je het gewoon goed gedaan”, reageerde Advocaat toen een verslaggever van de NOS een opmerking maakte over de vorm waarin Feyenoord verkeert. “Dan kan je wel van alles erbij gaan halen, van ‘geen topniveau’ en dit en dat. Maar dit is een prima uitslag, we hebben goed gespeeld en voor de rest gaan we verder.”

Voor Advocaat was de maat vol toen hij werd geconfronteerd met het feit dat het alweer een tijdje geleden was dat zijn ploeg een velddoelpunt had gemaakt. “Daar heeft ook iedereen het over. Maar we staan gewoon tweede qua doelpunten, hoor, in de eredivisie. Dus ik weet niet hoe jullie kijken…”

Steven Berghuis maakte in De Koel zijn eerste veldgoal in negen duels. “Daar gaat het toch helemaal niet om? Het gaat erom hoeveel goals wij maken. Iedereen loopt daarover te zeuren, maar na Ajax hebben we de meeste goals gemaakt. Voor mij is het geen issue, als we maar winnen. (…) Wat wil je nou eigenlijk? Wat wil je nou eigenlijk horen dat ik zeg? Hoe ik daarnaar kijk? Ik kijk er heel positief naar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *