FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-huurling praat over moeilijke situatie’

Wouter Burger wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan Sparta maar aan veel speelminuten komt hij niet. Gisteren mocht hij twintig minuten meedoen in het met 1-3 gewonnen duel tegen Willem II. De middenvelder had meer verwacht van zijn uitleenbeurt.

In gesprek met RTV Rijnmond vertelt hij: “Het is verschrikkelijk moeilijk. Iedereen weet dat, ik steek het ook niet onder stoelen of banken. Ik ben hier gekomen om minuten te maken om door te ontwikkelen en uiteindelijk ook Sparta te helpen. Ik wil heel graag aan Sparta laten zien hoe goed ik kan voetballen, maar daar heb je uiteindelijk wel de kans voor nodig om dat te laten zien. De laatste weken heb ik vrijwel geen minuten gemaakt, wat het voor mij mentaal heel lastig maakt af en toe.”

Burger vervolgt: “Uiteindelijk kan je niks anders dan keihard blijven trainen en zorgen dat wanneer de kans komt, je er klaar voor bent. Dat het in het koppie goed zit wanneer je invalt en dat je voor jezelf kunt zeggen: ik heb er alles aan gedaan, het kan nergens aan liggen en ik ben er gewoon klaar voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *