FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bert van Marwijk weer aan de slag als bondscoach

Bert van Marwijk heeft weer een baan te pakken als bondscoach. Hij zou namelijk een contract gaan ondertekenen bij de Verenigde Arabische Emiraten.

De Telegraaf schrijft in ieder geval op maandagochtend: “Bert van Marwijk wordt voor de tweede keer bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat meldt de voetbalbond van het land. Van Marwijk, die met Oranje in 2010 de WK-finale bereikte, was vorig jaar ook al bondscoach van de golfstaat. Na een vroege uitschakeling op het toernooi om de Golf Cup werd zijn contract in december ontbonden.”

De krant vervolgt: “Van Marwijk volgt de Colombiaan Jorge Luis Pinto op, die het vijf maanden volhield. De in Deventer geboren coach vervolgt met zijn nieuwe werkgever de WK-kwalificatie in maart. Die lag stil vanwege de coronapandemie. Van Marwijk (68) was eerder ook bondscoach van Saudi-Arabië en Australië en clubcoach bij onder meer Feyenoord en Borussia Dortmund.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *