‘Stefan de Vrij gaat bijtekenen voor 5,2 miljoen per jaar’

Stefan de Vrij zou in 2021 een mooie transfer kunnen gaan maken maar de mandekker heeft helemaal niet de intentie om te vertrekken bij Internazionale. Hij zou de afgelopen maanden te horen hebben gekregen dat Liverpool en Manchester United geïnteresseerd zijn.

Beide clubs zouden ook hebben geïnformeerd bij zijn management, maar de oud-Feyenoorder besloot deze beslissing naar verluidt af te wimpelen. Zijn wens is en blijft om te verlengen bij Inter.

De Vrij werd vorig seizoen uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A. Volgens FCInterNews en Tuttosport kan de Oranje-international bij een contractverlenging tot medio 2025 een jaarsalaris van 5,2 miljoen euro (exclusief bonussen) tegemoet zien. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou al druk bezig zijn met de afronding.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!