OFFICIEEL: Feyenoord stelt Arne Slot aan als nieuwe trainer

Arne Slot staat na dit seizoen voor de groep bij Feyenoord. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde. Dit meldt de club via haar digitale huis.

De 42-jarige oefenmeester wordt daarmee komende zomer de opvolger van de huidige trainer Dick Advocaat, die vorige maand te kennen gaf na dit seizoen zijn lange en succesrijke loopbaan als clubcoach definitief te beëindigen.”

De Rotterdammers vervolgen: “Slot, die de voorbije jaren succesvol was bij AZ waar hij met een aanvallende speelstijl tot goede resultaten kwam, was verheugd dat Feyenoord hem bovenaan de lijst zette, toen eenmaal bekend was dat Advocaat na dit seizoen zou stoppen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!