‘Feyenoord moet Justin Bijlow langer missen dan verwacht’

Feyenoord moet het langer doen dan verwacht zonder Justin Bijlow. Dit weet clubwatcher Sinclair Bischop te melden van RTV Rijnmond. De kans is klein dat trainer Dick Advocaat begin januari al weer een beroep kan doen op zijn eerste doelman.

Bijlow raakte vlak voor de afgelopen interlandperiode geblesseerd en is er nog wel even uit. Tijdens de warming-up voor de wedstrijd tegen FC Groningen ging het mis. “Er werd verwacht dat hij begin januari aan zou sluiten, maar dat zal waarschijnlijk later zijn”, zegt Bischop bij FC Rijnmond.

“In januari worden veel topwedstrijden gespeeld, bijvoorbeeld 17 januari Ajax – Feyenoord. Maar misschien sluit hij echt pas later in januari aan. Dus dat is een tegenvaller”, zegt Bischop.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!