Duidelijkheid over blessure van Steven Berghuis

De blessure die Steven Berghuis dit weekend opliep tegen VVV Venlo blijkt mee te vallen. De Rotterdammers kunnen dus opgelucht adem halen. Hij lijkt het duel aan aankomend weekend tegen Vitesse te halen.

Met het maken van de 0-2 leverde Berghuis een bijdrage aan de uitzege in Venlo. Vlak voor het laatste fluitsignaal verliet hij met liesklachten het veld. Uit voorzorg, blijkt nu.

Er is meer goed nieuws voor Feyenoord. Ridgeciano Haps is weer terug, al traint hij nog wel apart van de groep. De linkervleugelverdediger was de voorbije weken om ‘medische redenen’ afwezig en moet zijn conditie weer opbouwen. Tegen Vitesse en sc Heerenveen zal hij nog geen deel uitmaken van de selectie.

?Een tegenvaller is dat de geblesseerde Justin Bijlow langer uit de roulatie is dan verwacht. Hij hoopte in de winterstop weer te kunnen aansluiten, maar zal vanwege zijn voetblessure de belangrijke januari-maand met veel topwedstrijden ook aan zich voorbij moeten laten gaan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!