‘Feyenoorders zullen Advocaat gaan missen als Slot er is’

De aanstelling van Arne Slot bij Feyenoord heeft gezorgd voor heel wat blije gezichten maar auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam zijn wat voorzichtiger.

“We zijn realistisch. We hebben het vaker gezien bij een totale verandering bij Feyenoord, hoe dat kan aflopen. Maar we wensen hem natuurlijk heel veel succes”, openen zij in de Dick Voor Mekaar Podcast van Voetbal International.

Van Egmond denkt dat Feyenoord Advocaat meer zal gaan missen dan het nu denkt. “Ik denk dat als hij weg is, we erachter komen hoe belangrijk het bij een club als Feyenoord is, om iemand te hebben die alle ins en outs kent, alles al honderd keer heeft meegemaakt en de rust weet te bewaren.”

En Krabbendam besluit: “Advocaat moet het doen met een aanval en een middenveld waarvan geen speler, misschien behalve Steven Berghuis, bij Ajax, PSV of zelfs AZ in de basis zou staan. Het is maar hoe je ernaar kijkt. Als je dat laat bezinken, levert Dick Advocaat een topprestatie met Feyenoord. Ook al is het voetbal soms niet goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *