Feyenoord zonder Orkun Kokcu tegen Vitesse

Feyenoord moet het dit weekend doen zonder middenvelder Orkun Kokcu. Hij heeft gisteren op de training namelijk een blessure opgelopen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Róbert Bozenik en Christian Conteh zijn er sowieso ook niet bij, terwijl Steven Berghuis een lichte kwetsuur opliep afgelopen weekend. Hij werd door Advocaat voor het treffen met Vitesse wel gewoon terugverwacht. Haps maakte zijn rentree op het trainingsveld, maar wordt ook nog niet direct terugverwacht tegen de Arnhemmers.

Kökcü is dit seizoen een belangrijke waarde voor Feyenoord, voor wie hij al zestien wedstrijden speelde. Daarin gaf hij één assists en maakte hij één doelpunt. Dat deed hij in de Europa League tegen CSKA Moskou. Toen hij eerder dit seizoen tegen FC Utrecht een schorsing uitzat, was Jordy Wehrmann zijn vervangerFormule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!