‘Dick Advocaat vindt eigenlijk dat ze er niks van kunnen’

Analist en voormalig international Rafael van der Vaart heeft geen hoge pet op van het spel dat Feyenoord momenteel op de mat legt. Hij ergert zich groen en geel aan het spel van de Rotterdammers.

“Mijn beste vriend is Feyenoorder en die zei dat je van diarree nog steeds geen kasteel kan bouwen”, begint Van der Vaart op opmerkelijke wijze zijn relaas tijdens Studio Voetbal. “Dat is wel een beetje het verhaal. Het lijkt alsof je naar een wedstrijd van dertig jaar terug zit te kijken als Feyenoord de bal heeft. Er zit echt geen tempo in.”

Desondanks vindt de 109-voudig international dat het werk van Advocaat te prijzen valt. “Denk je niet dat Dick eigenlijk vindt dat ze er helemaal niks van kunnen en dat hij het maximale eruit haalt? Elk interview zie je aan zijn hoofd dat hij denkt ‘nou, wat ik hier toch nog van maak’. Hij krijgt het toch voor elkaar om daar al langer dan een jaar te zijn en veel wedstrijden te winnen. Dat doet hij heel knap.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!