FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat rekent op versterkingen in de winterstop’

Feyenoord-trainer Dick Advocaat gaat ervan uit dat er in de winterstop versterkingen bijkomen. Hij wil namelijk met zijn elftal strijden op de Europese plaatsen.

Dat vertelt hij althans tegenover het ANP. “We hebben nu weer twee, drie spelers die twee of drie maanden eruit liggen. Dan wordt het een moeilijk verhaal als we niets doen”, reageerde Advocaat, mede op het oog van de vele blessures bij Feyenoord. Onder anderen João Teixeira ligt maanden uit de roulatie, terwijl Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Robert Bozenik en Orkun Kökcü momenteel in de ziekenboeg zitten en Leroy Fer en Luis Sinisterra pas net weer terug zijn.

“We kunnen niet iedere wedstrijd blijven worstelen. De leiding van Feyenoord zal toch ook wel begrijpen dat we iets moeten doen. Ze zijn bezig om te kijken of we iets kunnen creëren. Dat moet ook”, zei Advocaat. Zo werd Joshua Zirkzee in de vorige transferperiode nog genoemd als potentiële huurling van Bayern München. Destijds konden de Rotterdammers hem echter niet betalen. Alleen als er spelers zouden vertrekken, dan was er financieel iets mogelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *