“Feyenoord voorlopig nog niet rond met investeerders”

Feyenoord hoeft voorlopig nog niet te gaan rekenen op een grote financiele injectie van investerdeers. Met dit nieuws pakte sportmarketeer Chris Woerts uit in het programma Veronica Inside. Volgens hem werd verwacht dat de club in december rond zou zijn met investeerders, maar zal dat nu zeker nog tot het voorjaar duren.

“Het is helemaal niet rond”, reageerde Woerts toen dat werd geopperd in Veronica Inside. “De verwachting was dat ze in december met Amerikaanse of Nederlandse investeerders rond zouden zijn, maar dat is lang niet het geval.”

Daarop werd gevraagd naar Arne Slot, die volgens velen alleen getekend zou hebben in De Kuip omdat hij de toezegging zou hebben gekregen om nieuwe spelers te kunnen kopen. “Ik heb geen idee, maar er komt geen 200 miljoen voor spelers. Dat is echt uit de lucht gegrepen.” Woerts vervolgde: “het gaat voorlopig niet gebeuren. Ik denk dat het nog zeker tot het voorjaar gaat duren voor er überhaupt iets bekend wordt over wel of geen investeerders.”

Eerder maakte Woerts zelf in hetzelfde programma bekend dat Feyenoord bezig was investeerders aan te trekken. Deze zouden de 49% van de aandelen van de club die nu in handen zijn van Vrienden van Feyenoord overnemen. Met het aantrekken van investeerders willen de Rotterdammers ruimte creëren om nieuwe spelers aan te trekken. Afgelopen zomer liet Dick Advocaat meermaals weten versterkingen te willen, maar was er hiervoor geen budget beschikbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *