‘Feyenoord kan aankoop vergeten na bod van 12 miljoen’

Feyenoord heeft al een tijdje een oogje op de Roemeense buitenspeler Dennis Man maar van een transfer lijkt het er niet te komen. Hij wordt gezien als de opvolger van Steven Berghuis.

Berghuis is door zijn clausule relatief goedkoop op te halen bij Feyenoord. Afgelopen zomer ging het om slechts acht miljoen euro, waardoor de Rotterdamse club ook weer relatief goedkoop moet toeslaan wat de opvolging betreft. Om die reden lijkt Man nu al onhaalbaar voor Feyenoord.

FCSB-eigenaar Gigi Becali heeft tegenover Digisport al laten weten dat er een fors bod op tafel ligt vanuit Italië. Het gaat om een bedrag van twaalf miljoen euro.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!