VVV gaat niet uit van Feyenoord-transfer voor Giorgos Giakoumakis

VVV gaat er niet van uit dat het haar topscorer Giorgos Giakoumakis deze winter gaat verliezen aan Feyenoord. Volgens directeur Stan Valckx zijn deze berichten uit de lucht gegrepen.

De Griekse zomeraanwinst scoorde al tien keer in de eerste seizoenshelft. Hij mag daardoor alleen voor de hoofdprijs verkassen. De naam van Feyenoord zong rond, maar Valckx ziet daar geen waarheid in. “En ik geloof niet dat Feyenoord geïnteresseerd is. We hebben er onlangs nog tegen gespeeld. Ik ken Arnesen (technisch directeur van Feyenoord, red.) goed, dat is besproken”, zegt hij tegen L1. “Ons belang is vooral om in de Eredivisie te blijven”, aldus Valckx. “We vinden normaal gesproken niet zo’n goede vervanger in de winterperiode. We blijven liever in de Eredivisie, om hem dan in de zomer te verkopen.”

VVV staat momenteel vijftiende. Als de concurrentie vanavond wint, kan het team zelfs nog wat zakken op de ranglijst. Van paniek is er echter geen sprake. “We staan waar we staan. Maar dat is ook waar VVV historisch staat. In vergelijking met voorgaande jaren hebben we veel meer balbezit en scoren we meer. We krijgen ook meer doelpunten tegen, maar dat komt vooral door de 13-0 tegen Ajax”, weet de beleidsbepaler. Hij geeft tevens aan te gaan zoeken naar een verdedigende middenvelder in de winterse transferperiode.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!