‘Dick Advocaat blij voor Linssen, en wil nieuwe spits halen bij Feyenoord’

Feyenoord wist gisteren met 3-0 te winnen van Heerenveen en Bryan Linssen tekende voor alle goals. Sinds zijn komst deze zomer was hij eindelijk dan eens belangrijk voor de Rotterdammers.

“Hij heeft zich vijf maanden een slag in de gewerkt, vandaag krijgt hij zijn beloning. Hij zit er ook helemaal doorheen”, zegt Advocaat na afloop van de 3-0 zege voor de camera van FOX Sports. Voor woensdag had Linssen nog maar één doelpunt gemaakt voor Feyenoord. “Bij een andere club heeft hij ook een keer gehad dat hij in een heel seizoen maar één of twee goals maakte. Vandaag kreeg hij genoeg kansen en schiet hij ze er goed in. Vooral voor hem is het geweldig.”

Over het optreden van zijn ploeg tegen Heerenveen is Advocaat tevreden. “Ik vond de hele wedstrijd heel degelijk. Met heel veel beweging, heel veel kansen. Ondanks dat we tegen het einde lopen, was de ploeg vrij gretig”, gaat de trainer verder, die over het hele kalenderjaar de beste coach in de Eredivisie is. “Dat is ook wel een terechte conclusie hè”, lacht hij. “Het is leuk, maar voor de rest doet het me niks.”

Ondanks het goede optreden van Linssen wil Advocaat nog altijd dat er in januari een nieuwe spits komt. “Vandaag moeten we ook weer zonder Jørgensen spelen en we weten ook niet hoe lang het duurt voordat de anderen terugkomen. We willen Europees voetbal halen, dan moet er toch iets gebeuren. Of het rond is met een bepaalde spits? Zeker niet.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!