FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Ajax aftroeven in internationale transfer’

Feyenoord heeft zich in de strijd gemengd om de handtekening van de Ecuadoriaan Moisés Caicedo van Independiente del Valle. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

Dat de negentienjarige Ecuadoraan in de winterstop een transfer gaat maken, staat eigenlijk wel vast. Zijn bestemming is echter nog onbekend, Caicedo kost naar verluidt 6 miljoen euro en heeft behoorlijk veel opties.

Manchester United heeft al om de tafel gezeten met zijn zaakwaarnemer, West Ham United houdt hem al een tijdje in de gaten en ook Olympique Marseille en Sporting Portugal hopen op zijn komst. Evenals Ajax én Feyenoord dus, volgens Calciomercato.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *