‘Feyenoord geinteresseerd in Turkse spits Cenk Tosun’

Feyenoord is geinteresseerd in de Turkse spits Cenk Tosun. Met dit nieuws pakte het Algemeen Dagblad vanmorgen uit. Hij zou mogen vertrekken bij zijn werkgever Everton.

Op Goodison Park is zijn rol uitgespeeld, en Tosun wil dan ook (tijdelijk) weg. Maar het liefst níét naar Feyenoord, zo weet het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt op Twitter. “Cenk Tosun prefereert een (huur)transfer naar de Bundesliga of een andere Premier League club.”

Het social medium-account schrijft verder: “Gisterenavond bereikte het Cenk Tosun gerucht ook Feyenoord Transfermarkt. De Everton-spits die gelinkt wordt aan #Feyenoord is een gewenste versterking van Dick Advocaat. Het is (nog) niet bekend of er gehoor aan gegeven gaat worden door technisch directeur Frank Arnesen. Voor nu is dit alleen en ‘wens’ van Advocaat, en valt het gerucht in het zelfde rijtje als Aleksandr Kokorin (gerucht wintertransferperiode 2020) en Jeremain Lens (gerucht zomertransferperiode 2020). Club is nog niet echt concreet, al is er wel een balletje opgegooid.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!