‘Feyenoord werkt serieus aan toptransfer’

Volgens het Algemeen Dagblad is Feyenoord echt bezig met het binnenhalen van de Turkse spits Cenk Tosun. De krant onthult op woensdagochtend: “De naam van Cenk Tosun zingt rond in De Kuip. In de zoektocht naar een doelpuntenmaker is de 29-jarige Turk – die weg mag bij Everton – een serieuze kandidaat. Maar er zijn meer kapers op de kust. Ook West Bromwich Albion is in de markt voor de spits.”

Men gaat verder: “Feyenoord zou de international willen huren en misschien dat Tosun met het oog op het naderende EK inderdaad tijdelijk in Nederland wil neerstrijken. De Rotterdammers komen momenteel te lastig tot scoren. Tegen Vitesse liet de ploeg zondag zeker acht fraaie kansen liggen. Topscorer Steven Berghuis ontbreekt ook tegen Heerenveen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!