Steven Berghuis ook tegen Heerenveen niet inzetbaar

Steven Berghuis zal woensdagavond niet beschikbaar zijn voor Feyenoord als ze spelen tegen SC Heerenveen. Hij ondervind nog teveel last van een blessure. Dit weet het Algemeen Dagblad. De spitsen van zondag, Jorgensen en Bryan Linssen, maakten dit seizoen allebei pas één doelpunt.”

Om die reden wil Feyenoord in januari een nieuwe spits aantrekken, met Cenk Tosun (Everton) als optie. Maar eerst moet er dus gewonnen worden van Heerenveen. “Dat moet wederom zonder Bijlow (voet), Van Beek (voet), Bozenik (enkel), Haps (ziek), Conteh (bovenbeen), Kökçü (enkel), Teixeira (kuitbeen) en Berghuis (lies). Een waslijst aan spelers die er niet bij kunnen zijn, maar zoals altijd wil Advocaat niet praten over afwezige spelers.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!