‘Feyenoord deed poging om Bas Dost binnen te halen’

Met Lucas Pratto heeft Feyenoord haar gewenste spits binnen maar hij was niet de eerste keus van de Rotterdammers. Ze hebben namelijk ook geinformeerd naar Bas Dost.

Journalist Valentijn Driessen vindt het jammer dat Dost niet haalbaar bleek. “Het is niet opmerkelijk, maar ik had het wel heel leuk gevonden als Dost wel was teruggekeerd in de Eredivisie. Ik denk dat Feyenoord een club is die uitstekend bij hem zou passen.”

“Hij past bij de mentaliteit en hij brengt ook iets in een groep die jongens meekrijgt. Veel meer dan Jörgensen. Hij heeft een karakter die jongens mee op sleeptouw neemt. Dat heeft Feyenoord wel nodig. Zeker in de voorhoede”, stelt Driessen in de podcast Kick Off van De Telegraaf.

“Het gaat natuurlijk om salaris en transfersom. En dan de leeftijd. Feyenoord wil graag waarde creëren. Dat wordt wel een stuk moeilijker met Dost. Vier miljoen euro kan dit Feyenoord gewoon niet betalen”, aldus de chef voetbal van de krant tot slot.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!