Daryl Janmaat tekent contract bij ADO Den Haag

Daryl Janmaat is teruggekeerd op het oude nest. De verdediger heeft een contract tot medio 2023 getekend bij ADO Den Haag.

“Het is prachtig om terug te komen bij de club waar het voor mij allemaal is begonnen. Dit voelt als thuiskomen”, vertelt Janmaat op de clubwebsite. “Ik heb er uitgebreid met mijn familie over gesproken en volg mijn gevoel. Het meetrainen is ook uitstekend bevallen. Ik heb het echt naar m’n zin.”

Janmaat hoopt met ADO de weg omhoog te bewandelen. “Makkelijk gaat het niet worden, maar ik hou wel van een uitdaging. Ik pak deze graag aan en heb er vertrouwen in dat het goed komt. We moeten er hard voor werken, maar ik zie genoeg kwaliteit in het team. Los van mijn eigen kwaliteiten hoop ik de ploeg ook te kunnen helpen met mijn ervaring.”

De oud-speler van sc Heerenveen, Feyenoord, Newcastle en Watford tekent voor tweeënhalf jaar. “Dat zegt wel wat over mijn intenties. Ik wil hier misschien wel afsluiten. Maar ik kom hier zeker niet om af te bouwen; ik ben fit en gretig.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!