FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil langer door met sterkhouder Senesi’

Feyenoord wil in 2021 het contract van Marcos Senesi proberen open te breken en te verlengen. ‘Alleen miljoenenboden van Europese grootmachten kunnen een vernieuwde verbintenis van de Argentijnse sterkhouder nog in de weg staan’, schrijft het doorgaans goed geïnformeerde medium Feyenoord Transfermarkt.

Dat betekent dat de gesprekken in afrondende fase zijn en alleen bijzondere interesse in de winterstop nog roet in het eten kan gooien.

Senesi – die momenteel nog tot en met 2023 vastligt in De Kuip – werd in de zomer van 2019 voor zeven miljoen euro overgenomen van het Argentijnse San Lorenzo. Sinds toen maakt hij een uitstekende indruk in de achterhoede van Feyenoord, voor wie hij inmiddels 44 officiële wedstrijden speelde. Daarin maakte hij vijf goals en gaf hij tevens twee assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *