FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-spits Robert Bozeník terug op trainingsveld

Feyenoord-spits Robert Bozenik heeft na een voetblessure weer voet gezet op het trainingsveld. Bozeník liep de blessure op tijdens een interland met het Slowaakse elftal. Een operatie en een lange revalidatie volgden.

Voor trainer Dick Advocaat betekende het dat hij de spitspositie met de eveneens vaak geblesseerde Nicolai Jørgensen en de tot de laatste wedstrijd niet scorende Bryan Linssen moest zien in te vullen. Wanneer Bozeník zijn rentree kan maken, is nog niet bekend.

Langzaam maar zeker stroomt de ziekenboeg bij Feyenoord leeg. Eerder maakte Leroy Fer en Luis Sinisterra al hun rentree na lang blessureleed. Ook doelman Justin Bijlow is op de weg terug en hoopt in januari weer onder de lat te kunnen staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *