FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Loodzwaar programma kan Feyenoord gaan opbreken’

Feyenoord speelt volgende maand topper na topper en dat zou de Rotterdammers wel eens kunnen gaan opbreken in de strijd om de landstitel.

De Telegraaf blikt vandaag alvast vooruit: “De valkuilen voor Feyenoord zijn wellicht dezelfde als voor de andere topclubs. Maar in een tijdsbestek van vier maanden gaat Advocaat twee keer Ajax, twee keer PSV en twee keer AZ ontmoeten. Tijdens de laatste veertien dagen van de volgende maand (17 tot en met 31 januari) komen er al drie voorbij. Dat is een flink verschil met de voorbije twaalf maanden, waarin mede door het stilleggen van de competitie als gevolg van de coronapandemie één topwedstrijd (PSV uit, 1-1 gelijkspel) zat.”

De krant wijst vervolgens naar een ander puntje van zorg: “Een andere valkuil is het blessurespook. Het is voor Feyenoord-fans te hopen dat sterspeler Steven Berghuis heel blijft en dat in de defensie geen ongelukken gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *