FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder opgenomen in het ziekenhuis vanwege vuurwerk

Omar Elabdellaoui is opgenomen in het ziekenhuis omdat er vuurwerk in zijn hand zou zijn ontploft. Zijn werkgever Galatasaray spreekt van een ‘ongelukkig incident’ bij zijn huis.

De 47-voudig international van Noorwegen zou met oogletsel en brandwonden in zijn gezicht zijn opgenomen in het ziekenhuis. De 29-jarige Elabdellaoui speelt pas sinds afgelopen zomer voor Galatasaray, waar hij een vaste waarde is.

Het Algemeen Dagblad weet: “In het seizoen 2012/2013 stond Elabdellaoui kortstondig in Nederland onder contract. Feyenoord nam hem destijds op huurbasis over van Manchester City, maar na een half jaar keerde hij weer terug. Hij speelde zeven wedstrijden voor Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *