Lucas Pratto wil Feyenoord de titel schenken

De nieuwe Feyenoord-spits Lucas Pratto heeft zin in zijn dienstverband bij Feyenoord. De Argentijnse spits heeft grote ambities bij zijn nieuwe club. “Ik wil de club graag helpen kampioen te worden.”

Daar voegt hij aan toe: “Dat is me bij andere clubs ook gelukt. Ons doel is om alle prijzen te pakken die we nog kunnen winnen en we staan er goed voor in de competitie.” Volgens Pratto staat Feyenoord ‘akelig’ dicht bij Ajax: “En we willen ook nog de beker winnen.”

De routinier legt zijn waarde voor zijn nieuwe werkgever uit: “Ik kan met mijn ervaring en winnaarsmentaliteit een bijdrage leveren aan het behalen van deze doelen. Ik ben een sterke en vurige speler en moet het hebben van mijn fysieke kracht en het leveren van strijd.”

Daar voegt hij nog aan toe: “River Plate is op dit moment de grootste club van Zuid-Amerika. Ze wilden ook dat ik zou blijven. Maar dit was een kans die ik niet kon laten liggen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!