‘Steven Berghuis wees uit wraak aanbod van Vitesse af’

In 2009 stapte Steven Berguis over van Go Ahead Eagles naar FC Twente. Ook Vitesse was in hem geinteresseerd maar daar wilde hij niet heen. Dit kwam omdat ze hem in een eerder stadium nog hadden ze hem nog afgetest.

Bij Twente kwam hij in een team met jongens als Ola John en Thomas Bruns; dat deed hem duidelijk erg goed. “Hij bleek goed te renderen met goede spelers om zich heen”, zegt zijn vader – en tevens oud-profvoetballer Frank – Berghuis in het dagblad.

“Gek hoe carrières lopen”, vult zijn moeder Diana aan. “Steven is pas vanaf dat moment echt in het betaalde voetbal gekomen, terwijl broer Tristan er vanaf zijn zeventiende langzaam uit verdwenen is.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!