‘Feyenoord moet Henk Veerman proberen binnen te halen’

Arnold Mühren heeft een gouden tip voor Feyenoord. Hij denkt namelijk dat Henk Veerman het verschil zou kunnen gaan maken. “Dan gaan mensen lachen, maar ik weet zeker dat hij ook daar zijn goaltjes meepikt.”

Veerman koos in de winter van 2018 eieren voor z’n geld door sc Heerenveen te verlaten voor FC Sankt Pauli. In Friesland kwam hij niet meer aan de bak, maar na zijn terugkeer lijkt hij herboren.

“Hij maakt zijn doelpunten en levert assists voor een ploeg die niet geweldig draait. Ik kijk wellicht door een gekleurde bril, omdat ik net als hij in Volendam woon, maar zet Veerman nou eens bij Feyenoord neer. Dan gaan mensen lachen, maar ik weet zeker dat hij ook daar zijn goaltjes meepikt”, zegt een ‘enthousiaste’ Mühren tegen De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *