‘Graziano Pelle staat voor droomtransfer naar Juventus’

Graziano Pelle kan naar verluidt een droomtransfer maken naar Juventus. De boomlange spits is transfervrij nadat zijn contract bij het Chinese Shandong Luneng afliep.

Het lijkt er sterk op dat de oud-Feyenoorder binnen afzienbare tijd zijn handtekening gaat zetten onder een contract bij de werkgever van Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt. En dat is natuurlijk een droom die uitkomt voor Pellè.

De voormalige international van Italië (twintig interlands voordat hij naar de Super League vertrok) kreeg de voorbije weken niet alleen bericht van Feyenoord, maar ook van Internazionale, AC Milan, Benevento, Fiorentina en West Ham United. Het lijkt dus echter Juventus te worden voor de kopsterke spits.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!