‘Heracles Almelo stunt met aantrekken van Joshua Zirkzee’

Joshua Zirkzee staat in de belangstelling van Heracles Almelo. Ze willen hem graag huren van Bayern Munchen die hem op hun beurt wil graag willen verhuren.

Het Duitse blad Kicker weet te melden dat de 19-jarige spits volgens de technisch eindverantwoordelijken bij Bayern ‘meer moet doen voor zijn werk’ en dat ze Zirkzee deze winter dus willen verhuren of verkopen. Dat is koren op de molen van Heracles, dat de spits graag zou willen huren. Of de ploeg van trainer Frank Wormuth het financieel op kan brengen om Zirkzee te huren is nog maar de vraag.

Daarnaast heeft Heracles serieuze concurrentie. Ook 1. FC Köln zou de Nederlander willen huren, maar die club heeft ook te maken met financiële restricties. Eintracht Frankfurt heeft Zirkzee ook nog altijd op het lijstje staan omdat zij een opvolger zoeken voor de naar Club Brugge vertrokken Bas Dost. Eintracht pakt echter nog niet door, omdat ook een terugkeer van Luka Jovic (Real Madrid) nog tot de mogelijkheden behoort.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!