‘Dick Advocaat gooit na aanwinst direct Feyenoord-elftal om’

Martijn Krabbendam de clubwatcher van Feyenoord verwacht dat de komst van spits Lucas Pratto grote impact gaat hebben. In de Dick Voormekaar Podcast vertelt de VI-journalist:

“Ik denk dat Advocaat gaat schuiven met Sinisterra. Als een soort nummer 10; dat deed hij bij Vitesse-uit al. Toen hadden ze in de tweede helft de druk er goed op. Sinisterra heeft iets wat weinig spelers hebben: hij kan een man passeren.”

Krabbendam voorziet een mooie seizoenshelft voor de Rotterdammers. “Feyenoord heeft verder twee goede controlerende middenvelders en backs die opkomen. Het centrum staat normaal redelijk, Berghuis is in vorm en Haps komt er weer aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *