Feyenoord stuurt speler per direct naar NAC Breda

Feyenoord verhuurd de speler Ramon Hendriks voor de rest van het seizoen aan NAC Breda. Onder trainer Dick Advocaat komt hij niet aan spelen toe.

Op de clubsite van NAC zegt het talent: “Voor mij is het fantastisch. NAC is naar mijn mening de grootste club van de Keuken Kampioen Divisie met mooie en sfeervolle supporters. Ik ben dan ook erg blij om de overstap te maken. Ik ben een fysiek sterke en snelle verdediger die graag wil voetballen. Het is een uitdaging die ik graag aan ga, met name om mij te laten zien op een hoger niveau.”

Coach Maurice Steijn reageert: “We waren nog op zoek naar een linksbenige, centrale verdediger, deze hebben we nu gevonden in de persoon van Ramon. Ramon is een fysiek sterke verdediger met snelheid. Met name in de opbouwfase is het goed om een rechtsbenige, rechter centrale te hebben en een linksbenige, linker centrale.”

Ook Feyenoord is blij met deze oplossing: “Het verhuren van Hendriks aan NAC past in de lijn van Feyenoord om talentvolle jonge spelers een kans op speelminuten te geven in de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *