‘Wijnaldum wacht met handtekening, en wacht op Barcelona’

Georginio Wijnaldum hoopt op een transfer naar FC Barcelona. Hij kan verlengen bij Liverpool maar laat de club vooralsnog wachten.

Volgens het Spaanse Todofichajes heeft Wijnaldum het eerste voorstel van Liverpool afgewezen omdat hij twijfelt over een stap naar FC Barcelona. Die club zou hem komende zomer transfervrij kunnen oppikken. Het is iets waar zowel Barça als Wijnaldum wel oren naar hebben.

Wijnaldum is dit seizoen opnieuw vaste waarde in het keurkorps van Jürgen Klopp, die al wekenlang bidt voor een langere samenwerking met Wijnaldum. Omdat de middenvelder komende zomer transfervrij is, mag hij vanaf deze maand onderhandelen met andere clubs. In het verleden speelde de Oranje-international voor Feyenoord, PSV en Newcastle United.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!